DG Internetbureau
M.v. Borsselenlaan 11
1181CX Amstelveen
06 - 28 369 161
info@saskiavanrijn.nl
Contact
Nieuwsbrief
Nieuws archief
Foto's

Aanbod               

'Een beeld zegt meer dan duizend woorden....'

Wie kan baat hebben bij beeldende therapie?
Soms loopt u op de een of andere manier vast in uw leven. Dat levert gevoelens van verdriet, pijn, angst, boosheid, eenzaamheid, onmacht, schuld of schaamte op. Het is niet altijd gemakkelijk om deze lastige emoties onder ogen te zien. Soms bent u zich ook helemaal niet bewust van deze gevoelens. U kunt het er niet bij hebben: u houdt zichzelf voor dat het allemaal wel meevalt.

Toch kunnen deze gevoelens u in het dagelijkse leven erg in beslag nemen. Zelfs als u deze gevoelens negeert of wegstopt, komen ze er toch een keer uit. Soms zijn ze onherkenbaar of verwrongen. U hebt dan bijvoorbeeld last van stijve schouders, migraine, slapeloosheid, last van uw maag. Of u merkt dat u een kort lontje hebt, spanningen op een ander afreageert of juist nergens meer toe komt en alleen bent met uw zorgelijke piekergedachtes. Vaak voelt u zich dan somber, maar weet u niet hoe dat komt.

Wanneer de klachten te lang duren, hebt u tijdelijk professionele hulp nodig. In mijn praktijk werkt u aan de oorzaak en aan de gevolgen van uw klacht. Niet door veel te praten, maar juist door te doen en te ervaren. U gaat hierbij, indien nodig, terug naar het verleden en ervaart wat de invloed hiervan is op uw dagelijkse leven. De kwaliteit van het dagelijkse leven staat tijdens de behandeling op de voorgrond.
De behandeling wordt op uw persoonlijke situatie, hulpvraag en mogelijkheden afgestemd. Voor sommige aandachtsgebieden is een module ontwikkeld.

Modules:
'Creatief met piekeren of stress'
Wanneer u maar blijft tobben over mogelijke toekomstige tegenslagen en uw gedachtes een eigen wil lijken te hebben, kan dit leiden to stagnatie in het het dagelijkse leven. Piekeren leidt steevast tot nog meer piekeren totdat ze alle ruimte in je hoofd innemen. Druk vanuit studie of werk levert hieraan een grote bijdrage. Stress laat creativiteit (oplossingen kunnen bedenken) verdwijnen.
lees verder....


'Creatief met pijn'
Als pijn u langdurig belemmert in uw dagelijkse leven en de pijn uw leven sterk is gaan bepalen dan is pijn een probleem. De vele gedachten en gevoelens waarmee u te maken krijgt door de pijn, kunnen verlammend en ontregelend werken. lees verder...

'Creatief met werk'
U bent of dreigt uit te vallen op het werk. Misschien voelt u zich al langere tijd somber, verlaten, angstig of boos. Soms zijn het problemen die te maken hebben met de werksituatie maar vaak ook met privéomstandigheden. lees verder...

'Creatief met rouw en verlies'
Elk verlies zorgt voor een tijdelijke ontregeling van iemands leven.Er zijn echter omstandigheden waardoor deze verwerking niet lukt, gestagneerd is. Dit komt meestal tot uiting in somberheid, passiviteit of juist overactiviteit. U heeft een kleiner sociaal netwerk dan u wenst of gewend bent.
lees verder...

Informatie over resultaten

         
Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling
Geproduceerd door DG Internetbureau